Офис консумативи

Каламарис Груп се стараем да бъде винаги адекватен партньор на нашите клиенти. Затова предлагаме доставка и сервиз на всички видове офис консумативи, офис техника и аксесоари за офис дейности. За нужите на бизнеса доставяме пълния спектър от осиф консумативи от хартията до консумативите на притера, гаранционно и извънгаранционно обслужване на осиф техника и машини, доставка и монтаж на офис мебели и изработка на готови мебелни модули. Нашето 24 часово обслужване и прием на поръчки по телефона, ви гарантира, че нашата грижа и помощ ще бъдат винаги навременни спрямо вашите нужди.

За да бъдат вашите офис дейности непрекъсваеми, стабилни и успешни, ние ще ви доставим навреме необходимите средства, ще окажем съдействие и ще спомогнем работата ви.

Общи условия на сайта: Информацията, съдържаща се в този уебсайт е базова. Детайлите и спецификациите могат да бъдат променяни без предупреждение. Затова, моля, не забравяйте да се свържете с член на екипа на Каламарис Груп ООД, за да проверите точността на информацията преди да действате съгласно нея.