Отдаване под наем

Основаната през 2004 година компания KALAMARIS PLEASURE HOME ™ работи, спазвайки качеството на гостоприемния български пазар. Нашите апартаменти за отдаване под наем в София и Пловдив са най- щателно обзаведени от професионалисти, за да внесат атмосфера на комфорт и уют. Всеки елемент създава богат избор на възможности и разкошна атмосфера. Мир и спокойствие. Където всеки Клиент се чувства като Крал! Ние имаме апартаменти в България, които са разположени в спокойни и тихи местности. Нашите апартаменти в България със сигурност ще накарат всеки клиент да се почувства като крал в своя замък! Имайки в предвид качеството и пространството, нашите невероятни апартаменти позволяват комбинация на комфорт и работа. Търсители ли квартира, която да покрива не само основните ви нужди, но и да ви обгражда само с първокласно обслужване? Търсите ли луксозни апартаменти, които не просто да имат основните готварски уреди, но и специално, стилно обзавеждане? Търсите ли апартамент, в който да се чувствате като у дома си, макар и да сте далеч от него? Ако това е което търсите KALAMARIS PLEASURE HOME ™ няма да ви разочарова. KALAMARIS PLEASURE HOME ™ не просто ви предлага първокласни и луксозни апартаменти, предлага ви различни услуги, които ще направят престоя Ви в България, София или Пловдив най - приятния, който някога сте имали. Нашите услуги зависят изцяло от Вашите желания. Кажете какво желаете и ние ще го направим за Вас. Качеството на Европейските апартаменти отговарят на нашите апартаменти, ако си търсите апартамент под наем в София или Пловдив сте дошли на точното място.

Имаме разнообразие от апартаменти в София и Пловдив – едностайни, двустайни, тристайни, в близост до различни туристически и бизнес локации! Възползвайте се от преимуществата, които Ви предлагаме – просторни, частни и луксозни aапартаменти.

Престоя в нашите апартаменти е чудесен начин да избягате от всекидневния шум или да създадете нови възможности. Ние ще удовлетворим всичките Ви желания. Изберете от нашата богата колекция апартаменти и спестете пари без да жертвате качеството.

Условията в нашите апартаменти предлагат елегантен дизайн и всички необходими уреди. Нашите апартаменти са в частни, нови, луксозни сгради. В нашите квартири Вие ще откриете елегантно, декорирано от професионалисти обзавеждане, което Ви предлага комфорт. Няма да намерите по- добри квартири от нашите.

Колкото по- на високо желаете да се изкачите по стълбата, толкова по – луксозни квартири ще намерите.

Всеки апартамент е с климатична инсталация, модерна кухня, напълно обзаведена с кухненски уреди, Домашна система за забавления и много други.

Защо не бихте искали да се изкачите по- високо по стълбата?

Искаме да бъдете убедени, че правите правилния избор за квартира при нас.

Ние Ви гарантираме, че ще бъдете удовлетворени на 100 %.Общи условия на сайта: Информацията, съдържаща се в този уебсайт е базова. Детайлите и спецификациите могат да бъдат променяни без предупреждение. Затова, моля, не забравяйте да се свържете с член на екипа на Каламарис Груп ООД, за да проверите точността на информацията преди да действате съгласно нея.