Услуги по почистване

КАЛАМАРИС ГРУП ЕООД е една от водещите на пазара фирми, свързани с професионални програми и съвременни системи за почистване. Предлагаме услуги по професионално почистване, както и хигиенни материали и консумативи в София, Варна, Бургас, Пловдив, Хасково, Плевен, Русе, Видин, Стара Загора, Велико Търново и всички останали населени места в страната. Професионалните ни екипи работят в цялата страна без ограничения. Нашият персонал от добре обучени хигиенисти гарантира спокойствието Ви по всички въпроси, свързани с почистването.

При всяко едно посещение се извършват следните дейности :
 • Измитане на всички твърди подови настилки; извършва се с моп за сухо почистване или прахосмукачка, тъй като метлите вдигат прахта във въздуха и тя се лепи по офис-мебели и техника;
 • Мокро почистване на твърди подови настилки. Почистването се извършва посредством професионални колички, микрофибърни мопове и препарати, в зависимост от настилката.
 • Остраняване на прах и замърсявания от офис-мебели; извършва се с микрофибърни кърпи и антистатични препарати, възпрепятстващи замърсяването. Почистване на офис мебели / бюра, шкафове, плотове, маси и други /. Извършва се с микрофибърни кърпи за мебели и професионални антистатични препарати, отстраняващи прах, мазни емисии, мастило, тонер и др., без да нараняват повърхностите и оставящи ги защитени и блестящи.
 • Почистване на офис техника / телефони, принтери, монитори, pc – кутии, кабел-канали/. Извършва се с микрофибърни кърпи за гладки повърхности и професионални препарати, отстраняващи прах, мазни емисии, мастило, тонер и др. без да нараняват повърхностите, оставящи ги защитени и блестящи.
 • Влажно почистване на стълби и стълбищни площадки; Почистването се извършва посредством професионални колички, микрофибърни мопове и препарати, в зависимост от настилката
 • Поливане на цветята, почистване на прахта от саксиите, листата и стъблата;
 • Почистване на кухненския бокс. Прибиране на съдовете за напитки и храна от работните места, измиване и подреждане на съответните места за съхранението им; Почистване и хигиенизиране на плотовете в кухненските помещения със средства и препарати за оптимална чистота и дезинфекция.
 • Почистване и дезинфекция на сервизни помещения и зоните за ежедневна дезинфекция. Извършва се с професионални препарати и микрофибърни кърпи с кодирани цветове. Осигурява се максимална защита срещу гъбички, бактерии, вируси и др. Плочките остават защитени и ароматизирани.
 • Почистване на мости в мострена зала. извършва се с микрофибърни кърпи и антистатични препарати, възпрепятстващи замърсяването.
 • Ежедневно зареждане на сервизните помещения с консумативи: тоалетна хартия, кърпи за ръце, ароматизатори, блокчета за WC и др .
 • Изхвърляне на всички отпадъци от работния процес и акумулирането им до контейнерите. Почистване и измиване на кошчетата.
 • Повишено внимание към входната част на офиса /стъкла, врати, брави, стелки/.
 • Други почиствания при необходимост.
Общи услуги за почистване
Ние извършваме търговски услуги за почистване в цялата страна във всеки сектор, за който можете да се сетите, включително търговия на дребно, транспорт, здравеопазване и производството. Ние работим на всяка улица в цялата страна, почистваме над сто банкови клона и магазини, помагайки на предприятията да поддържат отлично състояние всеки ден. Имате нужда от услуги за почистване на офисната Ви мрежа? Нашите експерти са хората, които ще се погрижат за Вас. Управлявате самостоятелна сграда? Нашата регионална мрежа помага на хора като Вас от над две десетилетия. С нас няма невъзможни неща!
Ние сме специализирани в аутсорсинга на отпадъци и смятаме, че сме най-добрите в това.
Ние работим в тясно сътрудничество с всеки клиент, за да му осигурим пълно обслужване, от стратегически консултации до устойчиво управление на отпадъците. Нашият холистичен подход към управлението на отпадъците показва, че разглеждаме ефекта от отпадъците върху цялата организация и работната среда на хората Ви. Ние разработваме заедно с Вас стратегия за изхвърляне на отпадъците и мобилизираме нашите хора да постигат на най-ефикасното и устойчиво управление на отпадъците, като същевременно осигуряваме професионално управление и уеб-базирано предоставяне на информация и провеждаме кампании за промяна на поведението на персонала, с цел да ангажираме хората Ви. Ние се фокусираме върху намаляване на отпадъците (по дефиниция, това е най-добрият начин за намаляване на сметката Ви за отпадъци), като обикновено увеличаваме процента на рециклиране драматично в рамките на 12 месеца при работата ни с нов клиент. Нашите обслужващи мениджъри са квалифицирани специалисти в индустрията със специализирани познания в области като химическа обработка, опасни отпадъци, търговско и промишлено рециклиране и изхвърляне на отпадъци. Такъв широк спектър експертни умения предполага иновативни решения за вашите всекидневни проблеми с отпадъците.
Препарати и оборудване:
Относно препаратите които използваме, това са професионални почистващи разтвори разработени да отговарят на всички изисквания на хигиената на днешния ден. За да бъдем перфектни в почистването ние сме направили множество тестове и опити със всички от гореспоменати фирми и сме извлекли максимално най доброто от техните продукти. Всички препарати са снабдени със сертификати за качество и одобрени от министерството на здравеопазването. Техниката и оборудването, което използваме са също на водещи фирми в областта на почистващата техника. При взимането на решения относно професионалната техника сме избрали най доброто оптимално решение качество, надеждност и експресен сервиз са основен критерии за техниката с която работим.
Персонал:
Поддържането на хигиената ще се извършва от опитни хигиенисти 24 часа/ден! На почистващия персонал е осигурено фирмено работно облекло и всички необходими предпазни средства, съгласно законовите разпоредби. Имайки предвид гореизложеното, предлагаме услугата ‘’Абонаментно почистване”.

Общи условия на сайта: Информацията, съдържаща се в този уебсайт е базова. Детайлите и спецификациите могат да бъдат променяни без предупреждение. Затова, моля, не забравяйте да се свържете с член на екипа на Каламарис Груп ООД, за да проверите точността на информацията преди да действате съгласно нея.