Контрол на вредители и обработка срещу насекоми

За услуги по контрол на вредители и насекоми на разни места: С удоволствие ви представяме нашата услуга изпращаме настоящата оферта, която включва пълно описание на широка гама от ефективни и оптимални струващи услуги (изисквани от клиенти), осигурявани от КАЛАМАРИС ГРУП ЕООД , както и кратък преглед на обработката и мерките за превантивен контрол срещу вредители, осигурявани от фирмата.

Услугите на КАЛАМАРИС ГРУП ЕООД включват:
  • Аерозолна обработка срещу главните домашни вредители (насекоми) - хлебарки, мравки, бълхи, мухи, кърлежи и др. чрез
  • Програми за премахване на вредители срещу вредители и гризачи - плъхове и мишки.

Еднократна Обработка срещу вредители:

Еднократната Обработка за контрол на вредители, използваща услуги за контрол срещу насекоми и вредители, валидна за определена площ от дадено място ще се прави в удобно за клиента време и също пред периода, договорен между двете страни. Обработката има тримесечна гаранция, включваща превантивен рутинен контрол на вредителите, посещение на включените места, за които е подаден сигнал, че има вредители по тях. Периодични инспекции (гарантирана абонаментна услуга). : Като имаме предвид, че вие имате сключен с нас договор за контрол на вредителите, нашата фирма за контрол на вредители ви предлага търговски договор за пълен контрол на вредителите във вашите офиси (с площ по-голяма от 100 м2) с продължителност на договора 1 (една) година или повече, като се спазват следните условия на обработка:

  • Регулирани услуги от 4 (четири) обработки срещу вредители и насекоми на интервал от 3 (три) месеца
  • Гарантирана абонаментна услуга през интервала между услугите, предлагаща допълнителен безплатен контрол срещу вредители, само след подаден сигнал от клиента за наличност на вредители.Общи условия на сайта: Информацията, съдържаща се в този уебсайт е базова. Детайлите и спецификациите могат да бъдат променяни без предупреждение. Затова, моля, не забравяйте да се свържете с член на екипа на Каламарис Груп ООД, за да проверите точността на информацията преди да действате съгласно нея.